Política de privacitat

Qui soc?

Em dic Xènia Lorente Fortes, soc traductora autònoma i treballo amb les següents combinacions lingüístiques: anglès, rus <> castellà, català. Estic compromesa fermament a conservar la confiança dels visitants de la meva pàgina web, dels meus clients i dels meus companys de professió. Aquesta política de privacitat explica quan i per què recullo dades personals, com la faig servir, explica les condicions limitades en què la cedeixo a tercers i com la guardo de manera segura.

Amb quina finalitat tracto les vostres dades?

Els visitants de la meva pàgina web no estan obligats a proporcionar dades personals. No obstant això, qualsevol persona interessada en els meus serveis pot posar-se en contacte amb mi a través del formulari de contacte de la web i, per això, és necessari recollir certa informació personal per tal d’establir la comunicació.

És necessari que processi les vostres dades per proporcionar els serveis que sol·liciteu, per prendre les mesures necessàries abans de començar a proporcionar-vos els serveis sol·licitats, o per tal de complir els requeriments legals lligats als meus serveis.

Recullo, guardo i faig servir aquesta informació personal per tal d’elaborar pressupostos, dur a terme els serveis sol·licitats (traducció, interpretació, correcció, redacció o millora de textos), expedir factures o complir amb els requeriments legals.

No faig servir les vostres dades amb finalitats comercials ni la faig pública a tercers no autoritzats.

Quina informació recullo?

Guardo informació dels meus clients, col·laboradors i potencials clients per interessos legítims.

Les dades personals que guardo poden incloure: noms, cognoms, adreça postal, adreça de correu electrònic, número de telèfon, NIF / CIF, condicions de pagament i d’enviament o informació del compte bancari. Depenent del tema del que es tracti, els documents que tradueixo o corregeixo poden contenir dades sobre persones físiques.

Durant quant de temps guardo aquestes dades?

Les dades relacionades amb pressupostos seran emmagatzemades fins a sis mesos. Pel que fa a encàrrecs realitzats, les vostres dades personals emmagatzemades fins a sis anys per tal de complir amb les obligacions estipulades a l’article 30 del Codi de comerç de l’estat espanyol. Després d’aquest període, també eliminaré qualsevol correspondència per correu electrònic. Si sol·liciteu que elimini traduccions abans d’aquest període, no em faig responsable de possibles dubtes o reclamacions sobre el seu contingut perquè no tindré accés al contingut de l’original.

Qui més pot tenir accés a les vostres dades personals?

Actualment no subcontracto treballadors per realitzar els serveis que ofereixo. Si en un futur en subcontractés m’asseguraré que compleixin amb les normes prescrites pel Reglament general de protecció de dades de la Unió Europea i els exigiré que processin les vostres dades personals de manera adient.

Pot ser que per motius administratius i de comptabilitat hagi de fer pública la vostra informació personal a gestors que també compleixen amb les directrius del Reglament general de protecció de dades.

Quan teniu dret d’accedir a les vostres dades?

Podeu contactar amb mi quan calgui per sol·licitar una còpia de les vostres dades personals o per demanar-me que rectifiqui o elimini informació emmagatzemada. Actuaré immediatament per dur a terme la vostra petició en el termini d’un mes.

Quines mesures de seguretat prenc?

Prenc totes les mesures de precaució possibles per garantir que les vostres dades personals estiguin ben protegides.

Els dispositius que faig servir per emmagatzemar les vostres dades personals s’actualitzen constantment. A més, disposen d’antivirus que s’actualitzen regularment per evitar que robin o destrueixin les vostres dades.

Galetes

Com la majoria de pàgines web, la meva fa servir galetes per recollir dades. Les galetes són petits arxius que s’instal·len al vostre dispositiu (ordinador, telèfon intel·ligent o tauletes) quan navegueu per internet. Serveixen per identificar quan el vostre dispositiu accedeix al meu lloc web, per ajudar a que funcioni de manera eficaç i millori la vostra experiència com a usuari. Podeu desactivar les galetes canviant la configuració del vostre navegador. Si decidiu desactivar-les pot ser que alguns serveis de la pàgina web deixin de funcionar correctament.

Enllaços a xarxes socials

Aquesta pàgina web també inclou enllaços als meus comptes professionals de Facebook, Instagram i LinkedIn. Les dades personals que decidiu proporcionar a aquestes terceres parts seran processades segons les respectives polítiques de privacitat de les xarxes socials.

Aquesta política de privacitat s’ha actualitzat el 12 de febrer de 2020 i es revisarà quan sigui necessari. Si hi ha alguna diferència entre les diferents versions de cada idioma, preval la versió en català.